Redovisningsassistent sökes till Lomma Tegelfabrik i Malmö!

Redovisningsassistent sökes till Lomma Tegelfabrik i Malmö!

Vill du arbeta på ett väletablerat familjeföretag, placerat mitt i centrala Malmö? Har du ett par års erfarenhet inom ekonomi och ute efter en ny utmaning? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

AB Lomma Tegelfabrik är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ett blandat bestånd på ca 170 000 kvm med bostäder i Malmö och Landskrona samt med kommersiella fastigheter på olika orter i västra Skåne. I koncernen bedrivs även jordbruk samt produktion av el genom vindkraftverk som gör att vi idag är självförsörjande på miljövänlig elkraft och även säljer el externt. Vi är ett privatägt bolag i tredje generationen och kan därför tänka och arbeta långsiktigt.

Till deras ekonomiavdelning, som idag består av 4 personer, söker vi nu en Redovisningsassistent. Tjänsten är uppdelad till 70% arbete med redovisning och 30% administrativa göromål. Det här innebär uppgifter inom fakturering, matchning av inbetalningar, registrering av leverantörsfakturor samt bankavstämningar. Inom det administrativa ansvaret ingår kvartalsvis avisering till bostads- och hyresgäster, beställning av kontorsmaterial, postärenden samt att bidra till trivsamhet på kontoret, genom att exempelvis förbereda frukost, med mera.

Du kommer att arbeta i systemen Hogia Fastighet, Edison samt Excel och övriga Office-verktyg.

Tjänsten är på heltid med arbetstiden förlagd till kontorstid 08:00-16:30 måndag-fredag och är planerad att starta den 1 februari 2020. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir anställd direkt av Lomma Tegelfabrik.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker har flera års relevant erfarenhet inom ekonomi. En bakgrund inom fastighetsbranschen är inte ett krav, men meriterande. Vi ser även att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom företrädesvis ekonomi eller redovisning. Det är också ett krav att du är flytande i svenska och har goda engelskakunskaper.

För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, har ett genuint siffersinne och trivs i en spindeln-i-nätet roll. För att trivas tror vi att du är prestigelös, ansvarstagande och mån om ett kvalitativt resultat.

Som person tror vi att du som söker är villig att lära och ser uppdraget som en chans att utvecklas och lära dig mer om ekonomiyrket. Vår kund kommer att erbjuda en introduktionsperiod och du kommer att ingå i ett sammansvetsat team, men det är även viktigt att du kan vara självgående i ditt arbete och är orädd inför att lära dig nya saker. Vi tror även att du gillar siffror och har ett systematiskt arbetssätt.

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting.

Sökord: Redovisningsassistent, Assistent, Bokföring, Redovisning, Ekonomi

Sökord: Redovisningsassistent, Assistent, Bokföring, Redovisning, Ekonomi
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com