Receptionist sökes till välkänt företag!

Receptionist sökes till välkänt företag!

Trivs du med att ge förstklassig service till kollegor och besökare? Har du ett gott kundbemötande, är socialt utåtriktad och trivs med administrativa uppgifter? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter en driven och serviceinriktad person som vill arbeta som receptionist på ett tjänstekontor till ett stort och välkänt företag.

I rollen som receptionist hos det aktuella företaget kommer du ingå i ett glatt, serviceinriktat och härligt team som är ansiktet utåt gentemot företagets besökare och interna kollegor.

Arbetsuppgifter som du kommer ha är följande:
  • Ansvara för att välkomna och ta emot besökare
  • Vara behjälplig vid mötesbokningar och administrativa uppgifter
  • Hantering av samtal och mail samt andra frågor som besökarna kan tänkas ha.
  • Ansvara för att förbereda möten och konferenser med alltifrån att köpa fika till att ordna powerpoints.
Tjänsten är på heltid och kommer starta så fort vi hittar rätt kandidat med förhoppning under januari månad. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult uthyrd till vår kund. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som är i början av din karriär och är sugen på att komma ut i arbetslivet. Du brinner för service och mötet med människor. Vi ser att du som söker har viss erfarenhet sedan innan av serviceyrket, förslagsvis som receptionist, från butik, restaurang eller liknande. Det viktigaste är att du är van vid att jobba med människor och trivs med det. Vi ser gärna att du som söker har b-körkort. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.

Sökord: Kontorsansvarig, Administation, Reception

Sökord: Kontorsansvarig, Administation, Reception
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com