Projektledare sökes till ett spännande IT-företag i Malmö!

Projektledare sökes till ett spännande IT-företag i Malmö!

Är du en projektledare med kunskaper inom IT och teknik? Är du i början av din karriär och på jakt efter nya utmaningar? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi just nu en projektledare. Vår kund är ett spännande IT-företag på frammarsch. De möjliggör digitala affärsinteraktioner med fullständig juridisk försäkran och tillhandahåller system som utgör en ovärderlig bro mellan den fysiska och digitala världen.

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom IT/teknik och projektledning. Du har erfarenhet av projektledning - antingen från arbetslivet eller från exempelvis praktik. I den här tjänsten kommer du från början arbeta med ett mindre projekt, men efterhand kommer rollen utökad med tillägg av fler mindre projekt. Du kommer ha en mycket koordinerande roll för att säkerställa leverans, där exempelvis planering, kravställning och hantering av utvecklingsteam och informationsflöden ingår i arbetsuppgifterna.

Tjänsten är till att börja med ett bemanningsuppdrag på heltid under 6 månader, där du är anställd av StudentConsulting men arbetar på vår kunds kontor i Malmö. Målet är att du därefter övergår i anställning på företaget, om alla parter är nöjda. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du en relevant eftergymnasial utbildning. Du har dessutom erfarenhet av och kunskap inom följande:
  • Agilt arbetssätt och Scrum-metoden
  • Projektledig inkl. planering, riskminimering, rapportering och dokumentering
  • MS Office-paketet
  • Arbete med användarvänlighet och användarupplevelse
Erfarenhet av JIRA är meriterande, men inget krav.

Som person är du en serviceinriktad lagspelare med öppet sinne. Du är stresstålig, van vid stundvis hög arbetsbelastning och flexibel. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och har en hög kommunikativ förmåga. För att trivas i den här tjänsten har du också ett stort engagemang och en önskan att få växa och utvecklas med företaget.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: IT, teknik, projektledning, projektledare, Scrum, planering, riskminimering, JIRA
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se