Projektledare/Service Delivery Manager sökes till stort IT-företag!

Projektledare/Service Delivery Manager sökes till stort IT-företag!

Har du erfarenhet av kundkontakt och trivs i en koordinerande och ansvarsfull roll? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en projektledare/Service Delivery Manager för ett heltidsuppdrag med omgående start. Vår kund är ett välkänt internationellt IT-företag beläget i Fosie i Malmö.

Tjänsten kommer inledningsvis var en koordinerande roll för interna processer. Där du kommer få forma och uppdatera interna processer på plats samt att driva mindre projekt. På sikt kommer rollen övergå i mer kundansvar där du kommer arbeta som projektledare med ansvar för leveransen till ett visst antal kunder vilket innebär avtalsarbete, möten/uppföljningar, mottagning av kundbeställningar, administration samt mycket kundkontakt. I din roll kommer du att ha kontakt med samtliga yrkeskategorier inom enheten och god samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga är därför en förutsättning. Du kommer ingå i en grupp med andra förvaltningsledare och en teamledare.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start omgående där du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till det aktuella kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundkontakt i någon form. Kanske har du arbetat som teamledare i en kundtjänst eller dylikt. Du drivs att ge service och uppnå nöjda kunder. Du kommer vara "spindeln i nätet" och trivs i denna koordinerande roll.

Du bör ha goda baskunskaper inom IT och vara väl förtrogen med Windowsmiljön. Du kommer att vara enhetens ansikte utåt mot kund och ett krav är därför att inneha såväl muntliga som skriftliga kunskaper inom svenska språket. En viss del av kundens verksamhet är outsourcad vilket ställer krav även på goda kunskaper i engelska. Övriga språk är meriterande.

Som person är det viktigt att du är utåtriktad och van att ha struktur och kontroll på ditt arbete. Då det stundtals är högt tempo bör du vara lugn och van att fatta snabba beslut. För att trivas i tjänsten bör du även vara driven och framåt. Att du är duktig på att samarbeta och knyta kontakter är en viktig förutsättning.

Sökord: Kundansvar, Service Delivery Manager, Projektledare

Sökord: Kundansvar, Service Delivery Manager, Projektledare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com