Projektkommunikatör sökes för spännande uppdrag i Malmö!

Projektkommunikatör sökes för spännande uppdrag i Malmö!

Är du utbildad kommunikatör med några års erfarenhet? Är du redo för en spännande utmaning? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu en Projektkommunikatör. I den här tjänsten kommer du stötta de kommunikatörer som är ansvariga för strategisk planering och uppföljning av kommunikationsaktiviteterna. Projektet består av ett team på över 50 personer och har flera intressenter och målanvändare. Det är tusentals personer som nås av informationen som kommuniceras ut och ditt fokus kommer vara riktat mot att samla rätt information och producera stora mängder av olika typer av kommunikationsmaterial för att rätt person ska få rätt information i tid.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Deltagande i projektmöten för att vara uppdaterad om projektets utveckling och skapa relationer
  • Utveckla och producera inspirerande kommunikationsmaterial för målanvändare och intressenter
  • Säkerställa att kommunikationsmaterialets kvalité
  • Utforma kommunikationsmaterial på ett sätt som gör att varje intressent och målanvändare kan ta del av informationen
  • Underhåll av hemsida och nyhetsbrev
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är sedvanliga kontorstider, måndag till fredag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta på plats hos vår kund i Malmö. Resor i tjänsten förekommer. Uppdraget startar 2018-09-01 och kommer pågå under ett års tid. Arbetet kommer framför allt ske på engelska, men svenska kan förekomma.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha en relevant eftergymnasial utbildning, samt ha några års erfarenhet av liknande uppgifter. Du bör också ha mycket goda kunskaper i MS Office-paketet samt Adobe Creative Suite. Om du har erfarenhet av videoproduktion är detta meriterande. Arbetet kommer ske på engelska vilket innebär att du behärskar engelska flytande i tal och skrift på en professionell nivå.

Som person är du positiv, driven och engagerad. Du är serviceinriktad och arbetar strukturerat, proaktivt och håller deadlines. Utöver det är du mycket kreativ, lösningsorienterad och har ett öga för både helheten och detaljer.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: projektkommunikatör, kommunikatör, kommunikation, Adobe CS, MS Office, engelska, english
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se