Produktuppläggare sökes till CDON.COM i Malmö med omgående start!

Produktuppläggare sökes till CDON.COM i Malmö med omgående start!

Har du ett intresse för administration och förståelse för datamodeller? Är du noggrann, strukturerad och har tid över från studierna för ett extrajobb? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi dig som vill jobba som produktuppläggare på CDON.COM i Malmö. Du kommer främst att arbeta administrativt vid datorn med att konstruera och publicera artiklar med bilder och produktinformation på hemsidan samt hålla dessa uppdaterade.

Tjänsten kommer tillsättas omgående, så fort vi hittat rätt person. Du kommer arbeta kontorstider måndag-fredag. Behovet kommer variera under hösten, men vi ser gärna att du är tillgänglig att arbeta ca 16 timmar/vecka.

På CDON.COM har man en stark passion och engagemang för det man gör samt fokuserar alltid på resultat. För att trivas hos CDON.COM tror vi att du är en person som gillar högt tempo och strävar efter att både utveckla dig själv och ditt arbete.
Du kommer att anställas av StudentConsulting men vara uthyrd som konsult till CDON.COM.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete i en intressant bransch. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. Du är mycket noggrann, tålmodig och har ett gott ordningssinne då du initialt kommer jobba mycket inom Excel. Du behöver kunna arbeta självständigt och fungera i ett högt arbetstempo.
Vi ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat och har tid att jobba minst 16 timmar utöver dina studier.
Till denna tjänst är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift samt har god datorvana.
Meriterande om du har systemvetenskap i bakgrund eller kunskaper inom grundläggande webbdesign.
Intresserad? Sök då tjänsten via StudentConsultings hemsida redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se