Produktionspersonal på heltid sökes till Skånemejerier!

Produktionspersonal på heltid sökes till Skånemejerier!

Har du tidigare erfarenhet av arbete som processoperatör/maskinoperatör och är på jakt efter ett heltidsjobb? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu processoperatör/maskinoperatör till vår kund Skånemejerier som ligger i Fosie.
Arbetsuppgifterna består bland annat av provtagning på produkter, städning och tillverka livsmedelsprodukter till rätt mängd och kvalitet. Arbetet som processoperatör/maskinoperatör är självständigt och ställer krav på att man kan hantera många saker samtidigt, men även att du är kvalitets- och hygienmedveten.

För att vara aktuell för tjänsten skall du ha möjlighet att arbeta heltid med start i början av december, arbetstiden är nattskift söndag-fredag.Du kommer vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till kund.

Detta söker vi:

Vi efterfrågar dig som är stresstålig, strukturerad, noggrann, förändringsbenägen och har en god samarbetsförmåga. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska och engelska och ett intresse för data och teknik. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses detta som mycket meriterade.

Låter detta som ett jobba för dig? Sök då redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Sökord: Maskinoperatör, processoperatör, livsmedel, produktion, extrajobb, Skånemejerier.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se