Produktionspersonal/maskinoperatör sökes till Skånemejerier!

Produktionspersonal/maskinoperatör sökes till Skånemejerier!

Har du erfarenhet av produktion sedan tidigare? Är du intresserad av att arbeta inom lager och att köra truck? I så fall har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu heltidare till produktionen på Skånemejerier! Skånemejerier är ett livsmedelsföretag som producerar och säljer livsmedel. De har sitt fokus på en trivsam arbetsmiljö och du kommer här få chansen att visa dina färdigheter inom såväl truckkörning som ompackning av produkter.

Som lagermedarbetare på Skånemejerier kommer du att jobba i produktionen. Arbetsuppgifterna är bland annat att packa om produkter, köra truck och i sinom tid assistera maskinoperatörerna i deras arbete. Det är därför viktigt att du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Det är ständigt ett högt tempo och teamwork är det essentiella på arbetsplatsen.

Arbetsplatsen ligger i Fosie, det är därför viktigt att du bor i Malmö eller har tillgång till bil då pendling från annan ort är begränsad.

Du kommer vara anställd via oss på StudentConsulting men uthyrd som konsult till Skånemejerier.

Detta söker vi:

Du som är:
  • Har truckkort A+B
  • Beredd att komma in med kort varsel
  • En teamplayer
  • Har erfarenhet av lager och truckörning
Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se