Produktionspersonal/maskinoperatör sökes till Skånemejerier!

Produktionspersonal/maskinoperatör sökes till Skånemejerier!

Är du student och är på jakt efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? Vill du testa på lagerarbete i relation till produktion? I så fall är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu nya studenter till en av våra större kunder, Skånemejerier. De är ett livsmedelsföretag som producerar samt säljer livsmedel. De satsar ständigt på en trivsam arbetsmiljö och du kommer här att ingå i en studentpool med härliga kollegor.

Som studerande lagerbarbetare kommer du att hjälpa till i produktionen, bland annat genom att packa om produkter, köra truck och även assistera maskinoperatörerna. Tempot är högt och att assistera varandra vid behov är essentiellt för att skapa ett bra teamwork.

Detta är en konsulttjänst och det är viktigt att du har möjlighet att arbeta minst tre gånger i veckan. Produktionen är öppen dygnet runt, därför är det bra om du är flexibel med arbetspassen. Vi bokar ut våra konsulter vid behov och det är därför viktigt att du skall vara beredd att komma in med kort varsel.

Detta söker vi:

Du som är:
  • Student på högskola, komvux eller Universitet.
  • Har truckkort A+B
  • Beredd att komma in med kort varsel
  • En teamplayer
  • Har du erfarenhet av lager sedan tidigare är det meriterande
Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se