Produktionsmedarbetare sökes till innovativt företag i Malmö!

Produktionsmedarbetare sökes till innovativt företag i Malmö!

Nu söker vi dig som har ett tekniskt intresse och är redo att anta en spännande utmaning på ett innovativt och växande företag i Malmö! Är du den vi söker?

Information om uppdraget:

Vi söker nu montörer till ett riktigt spännande företag beläget vid Jägersro i Malmö. Vår kund är ett internationellt företag som har varit verksam sedan 10 år tillbaka och har nu bestämt sig för att starta produktion i egen regi.
Företaget utvecklar och producerar maskiner för rengöring av andningsutrustning som tex brandmän använder vid rökdykning. Den noggranna rengöringen som maskinerna utför minskar riskerna hos brandmän och andra användare att utsättas för cancergena partiklar.

Vi söker nu montörer till deras produktion. Arbetsuppgifterna kommer bestå av monteringen från start till färdig produkt samt slutligt test av maskinerna. Arbetet kräver precision och stor noggrannhet som utförs med hög kvalitet i ett effektivt tempo. Du kommer ingå i ett litet team där både individuellt arbete och inblick i hela organisationen kommer vara en del i ditt dagliga arbete. I samband med rekryteringsprocessen kommer du som kandidat även få komma på intervju på arbetsplatsen samt genomgå en gedigen bakgrundskontroll.

Tjänsten är på heltid och du kommer initialt vara anställd av StudentConsulting och hyras ut till vår kund. Det finns goda möjligheter att efter inledande konsultuppdrag bli övertagen och direkt anställd av vår kund. Vi söker dig som ser långsiktigt på tjänsten och vill vara med och växa tillsammans med företaget.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid 07:30-16:00 under veckodagarna. Förväntad start för tjänsten är i slutet av augusti.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är händig och har ett tekniskt intresse och även har en praktisk/teknisk gymnasieutbildning. Eftergymnasial utbildning är ej ett krav.
Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av monteringsarbete. Som person har du god problemlösningsförmåga, är handlingskraftig, effektiv och självgående. Du är noggrann, ordningsam och bekväm med att ta eget ansvar för ditt arbete. Är du nyfiken och hungrig på att lära dig kommer du passa bra in hos vår kund.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan skicka in en ansökan redan idag, vi arbetar löpande med både urval och digitala intervjuer.

Sökord: Montör, produktion, malmö

Sökord: Montör, produktion, malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com