Processtekniker till välkänt livsmedelsföretag!

Processtekniker till välkänt livsmedelsföretag!

Har du vidareutbildning inom kemi och intresse för läkemedelsproduktion? Är du noggrann, kvalitetsmedveten och flexibel med dina arbetstider? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta heltid som Processtekniker hos vår kund i Malmö. Vår kund är ett välkänt företag inom läkemedelsindustrin som nu expanderar och är i behov av personal.

Arbetet som processtekniker hos kundföretaget är varierande och består av olika moment. Det kräver att du är mycket noggrann och ansvarstagande samt har god kemiförståelse. Du ingår i ett team där storskalig tillverkning av läkemedelssubstanser är kärnan och som utmärks av ständig utveckling och expansion inom produkter och processer. Man arbetar i värdeströmmar där syntesarbetet bl a består av filtreringar, indunstningar, hantering av lösningsmedel och en del tungt arbete förekommer.

Arbetstiderna är enligt skiftarbete, och kan innebära ständig dagtid vardagar alternativt varannan vecka dagtid/kvällstid + visst arbete på helg. Vi ser att du som söker är flexibel och kan arbeta även kvällar/helger i det fall detta krävs.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och du kommer vara uthyrd till vår kund under uppdragsperioden. Uppdraget startar omgående och är därefter löpande med god möjlighet till överrekrytering till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning inom kemiområdet, antigen via yrkesutbildning eller högskola/universitet. Erfarenhet från läkemedels- och/eller medicinteknikindustrin är meriterande men inte ett krav.

Vi söker dig som är utåtriktad och kan arbeta både i grupp och enskilt. Då tjänsten innebär att du måste följa krav avseende GMP är det viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Bra förståelse i engelska samt goda kunskaper i svenska är ett krav. Vidare söker vi en person som är van att hantera dokumentation, uttrycker sig väl i text och är tekniskt intresserad.

Då uppdraget startar så snart vi hittat rätt kandidat är det viktigt att du söker tjänsten omgående. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: processtekniker, kemi, kemisk industri, läkemedel, läkemedelssubstanser, produktion
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se