Praktisera inom rekrytering och bemanning HT 2018?

Praktisera inom rekrytering och bemanning HT 2018?

Vill du skaffa dig erfarenhet inom rekrytering? Vi söker nu dig som är studerande på högskola, universitet eller liknande och har en planerad praktikperiod under hösten.

Information om uppdraget:

Till Malmökontoret söker StudentConsulting dig som vill göra praktik under HT18. Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära våra medarbetare som arbetar med rekryteringsprocessen. Uppgifterna kommer vara varierade och består bland annat av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Du kommer få en stor inblick i rekryteringsprocessen.

Din planerade praktikperiod är förlagd under höstterminen och vi ser att den är på minst 6 veckor och gärna längre. Praktiken kommer vara förlagd mån-fre 8-17, med hänsyn till ev arbete/rapport som ska skrivas. Du kommer utgå från vårt kontor som finns i centrala Malmö.

Detta söker vi:

För att kunna göra din praktik hos oss måste du ha en planerad praktik från antingen dina studier eller ex Arbetsförmedlingen.

Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik.

Vi ser framemot din ansökan via www.studentconsulting.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Internship / Praktik
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se