Platschef sökes till Erlandsson Bygg!

Platschef sökes till Erlandsson Bygg!

Är du en erfaren platschef med bakgrund inom entreprenadbranschen ute efter nästa utmaning? Trivs du inom ledarskap och projektledning? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på ca 700Mkr och en historisk tillväxt om ca 100Mkr/år sen starten 2010, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Sydsverige. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Som Platschef på Erlandsson i Syd AB erbjuds du en central roll i projektets utförande. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten.

Övergripande arbetsuppgifter:
  • Fatta ekonomiska beslut gällande produktionsfrågor så som anbud, inköp av underentreprenörer, ÄTOR, leverantörer och material
  • Fortlöpande budget & resultat uppföljning och rapportering
  • Aktivt medverka i produktionsstartmöten
  • Organisera och planera produktionen
  • Ta fram produkt- och metodval
  • Proaktivitet i resurs/personal planering utifrån upprättad tidsplan
  • Framtagande av projektplan avseende orientering, projektmål, miljöaspekter, beställare-/projektorganisation, kritiska köp, ansvar och befogenheter
  • Avropa köp
  • Aktivt medverka vid upphandling av UE, inklusive leverantörsbedömning och KMA-säkring
  • Ansvarar för arbetet med projektekonomi, prognosarbete och attestansvarig
Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt hos Erlandsson Bygg. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du tidigare erfarenhet som platschef inom bygg- och entreprenadbranschen. Du har dokumenterad erfarenhet av ledning av såväl personal som underentreprenörer. En ingenjörsutbildning inom byggområdet är meriterande, men inte ett krav.

Vi söker dig som stämmer in på värderingarna Laganda - Ansvarsfull - Personlig. Du vill genom ditt strukturerade och motiverade arbetssätt driva projekt framåt. För att lyckas i rollen ser vi att du är organiserad, kommunikativ och har hög arbetsmoral. Krav för tjänsten är även B-körkort.

Låter detta intressant? Sök redan idag, då vi har en löpande rekryteringsprocess.

Sökord: Arbetsledare, Arbetschef, Byggledare, Produktionsledare, Platschef

Sökord: Arbetsledare, Arbetschef, Byggledare, Produktionsledare, Platschef
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com