Orderplockare sökes för heltidsuppdrag till spännande företag i Malmö!

Orderplockare sökes för heltidsuppdrag till spännande företag i Malmö!

Är du positiv och noggrann samt innehar truckkort? Är du intresserad av en heltidstjänst på ett kyllager? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara orderplock med hjälp av truck på ett kyllager i Östra hamnen i Malmö. Du kommer att i ett team hantera plock samt av- och pålastning när det inkommer nya kundorders. Ett aktivt arbete med gratisträning i form av fysiskt krävande moment.
Vi ser att du har god erfarenhet utav plocklager sedan tidigare och det är krav på att du har A+B-truckkort. Det är meriterande om du har truckvana.

Arbetstiderna är 08-17 och behovet är måndag-lördag. Men jobbar oftast lördagar varannan vecka.

Är det just dig vi söker? Ansök då tjänsten redan idag!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs noggrannhet, ett eget driv, samt att du vågar ta eget ansvar men givetvis även att du är en lagspelare. Arbetet är fysiskt krävande vid enstaka tillfällen och därav underlättar det om du inte har en rädsla för tunga lyft. Du har även erfarenhet utav plocklager sedan tidigare! Lokalen det arbetas i är relativt kall, med temperaturer neråt +3 grader, det ska alltså inte vara ett hinder för dig i ditt arbete.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se