Operations Analyst till IT-företag i Malmö!

Operations Analyst till IT-företag i Malmö!

Har du erfarenhet av serverdrift eller systemunderhåll? Vill du ta nästa steg i din karriär på ett spännande och snabbväxande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett IT-företag i framkant med verksamhet inom IT-kompetens och support. Företaget finns på 5 orter i Sverige och har i dagsläget över 300 medarbetare. Företaget styrs mycket av dess fokus på innovation och förändring, och söker nu en Operations Analyst.

För kunds räkning söker vi nu en Operations Analyst till deras Operations Team. Avdelningen är ansvarig för driften av deras kunders system, samt andra lösningar och IT-miljöer. Kunderna är allt från mellanstora till stora företag och offentliga organisationer. I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
  • Incident- och larmhantering i den dagliga driften av serversystem
  • Förändringshantering, exempelvis patchning
  • Övrigt systemunderhåll
Då vår kund erbjuder support och drift dygnet runt så arbetar teamet skift 24/7, vilket innebär att du måste vara öppen för att arbeta varierande arbetstider.

Tjänsten är på heltid, med start omgående. Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet inom serverdrift/systemunderhåll. Vi tror att du har kunskap inom flera av följande kompetenser: Linux, Active Directory, Exchange, Powershell, Lync, HyperV, VMware, Citrix, Brandväggar, samt av något ärendehanteringssystem. Certifiering inom ITIL är meriterande.

För att passa i tjänsten tror vi att du är noggrann och strukturerad. Du är en planerare och trivs i situationer där du får lösa problem. Då företaget förespråkar innovation och förändring ser vi även att du är en nyfiken person som är öppen för att utvecklas och lära dig nytt. Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Låter det här intressant? Tveka isåfall inte att skicka in en ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se