Operatörer sökes för nattarbete för ett spännande heltidsuppdrag i Malmö!

Operatörer sökes för nattarbete för ett spännande heltidsuppdrag i Malmö!

Är du en positiv teamplayer med ett intresse för produktion och tillverkningsindustrin? Vill du arbeta natt? Är du redo att ta nästa steg i karriären? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett internationellt företag med både huvudkontor och all produktion i Malmö. I produktionsanläggningen skapas produkter som bidrar till friska leende världen över. Vi letar efter dig som tillsammans med dina kollegor vill ansvara för att produktionen flyter på. Du kommer arbeta med påfyllning av material, paketering, genomföra kvalitetsgranskningar på produkterna samt enklare maskinarbete.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter som operatör kommer främst handla om att arbeta med automatiserade maskiner. Du kommer ha ett ansvar genom att se till att både ladda olika magasin och tömma magasin. Förutom arbete med automatiserade maskiner kommer du även arbeta med rapportering och därför ser vi gärna att du har grundläggande kunskaper inom data.

Tjänsten är förlagt under nattskift, där du arbetar söndag 23:05-06:05 och måndag - torsdag 22:50 - 06:05.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
Vi ser gärna att du är tekniskt lagd samt att du har ett intresse för maskiner. Som person är du noggrann och effektiv samtidigt som du tycker om att arbeta i högt tempo. Vi ser gärna att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och sprida positiv energi i teamet. I övrigt ser vi gärna att du är flexibel i olika moment och att du inte har problem arbete som stundtals kan upplevas som monotont.

Du kommer anställas av StudentConsulting men hyras ut till vår kund i Fosie. Tjänsten är på heltid och det finns goda möjligheter att få en direkt anställning av vår kund efter sex månader. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat

Sökord: maskinoperatör, heltid, malmö, lager, produktion

Sökord: maskinoperatör, heltid, malmö, lager, produktion
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com