Operatörer på heltid sökes för nattarbete till ett globalt företag i Malmö!

Operatörer på heltid sökes för nattarbete till ett globalt företag i Malmö!

Har du ett stort intresse för produktion och trivs med att arbeta natt inom tillverkningsindustrin? Är du en driven person som är redo för nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för just dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi dig som tidigare arbetat natt och arbetat inom tillverkning alternativt i någon form av produktion för ett heltidsuppdrag i Malmö!

Om verksamheten:
Vår kund är ett internationellt företag som har både huvudkontor och all produktion belägen i Malmö. I produktionsanläggningen skapas produkter som bidrar till friska leende världen över. Vi letar efter dig som tillsammans med dina kollegor vill ansvara för att produktionen flyter på.

Om tjänsten:
Arbetet är förlagt under nattskift, där du arbetar söndag 23:05 - 06:05 och måndag - torsdag 22:50 - 06:05.
I rollen som operatör hos kunden kommer du att få arbeta med automatiserade maskiner i en fin produktionsmiljö. Du kommer att få en upplärningsperiod på 4 veckor där du lär dig allting som krävs för att lyckas i rollen som operatör. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer bland annat vara följande:
  • Övervakning av maskiner
  • Påfyllning av råmaterial
  • Granskning av detaljer
  • Sortering och paketeringsarbete
  • Genomförande av kvalitetsgranskningar
  • Enklare inställningar av maskiner
  • Dokumentation
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
  • Har gymnasieutbildning
  • Besitter grundläggande datorkunskaper
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
Detta söker vi:

Vi söker någon med tidigare erfarenhet av nattarbete. Vi ser även att du är tekniskt lagd, att du har ett intresse för maskiner och ett stort driv. Som person är du noggrann, ansvarfull och flexibel i ditt arbete och du trivs med att ha många bollar i luften. Förutom ovannämnda egenskaper ser vi även att du inte har några problem med att arbeta i högt tempo.

Du kommer anställas av StudentConsulting men hyras ut till vår kund i Fosie. Tjänsten är på heltid och det finns goda möjligheter att få en direkt anställning av vår kund efter sex månader. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Sökord: nattarbete, operatör, maskinoperatör, heltid, produktion

Sökord: nattarbete, operatör, maskinoperatör, heltid, produktion
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com