Operatör med erfarenhet av steril tillverkning sökes till QPharma!

Operatör med erfarenhet av steril tillverkning sökes till QPharma!

Är du intresserad av att bli en del av ett företag i utveckling? Har du några års erfarenhet av att arbeta i steril miljö och är intresserad av en tjänst som erbjuder stor utvecklingspotential? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

QPharma kommer att öka sin tillverkningskapacitet med installationen av en ny toppmodern steril automatiserad fyllningslinje, för att producera sterila läkemedelsprodukter i flaskor, sprutor och patroner i miljövänliga GMP-och kvalitetsstyrda renrum. Denna utvidgning kommer att omfatta strikta kvalitetshanteringsförfaranden för att uppfylla eller överträffa regelverk som krävs av FDA och EMA.

Detta är en möjlighet att få vara med i ett utvalt projektteam som leder vägen för att göra QPharma till en global ledare inom sterila läkemedel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Väga upp råvaror och blanda dessa, manuellt och maskinellt
  • Köra och övervaka produktionsmaskiner
  • Åtgärda stopp och larm på maskinerna
  • Utföra kvalitetskontroller
  • Utföra monteringsarbete med handverktyg
  • Avsyna produkter
  • Dokumentera i batchprotokoll
Arbetsuppgifterna utförs i renrum. Möjlighet att arbeta löpande i olika skiftformer är ett krav. Flera olika skift kommer att bli aktuella inom ett 1-1,5 år. Fram tills dess kommer arbetstiderna vara kontorstider måndag - fredag. Tjänsten är belägen i Malmö.

Detta söker vi:

Vi söker efter en operatör med stort intresse av farmaceutisk produktion och erfarenhet av steril tillverkning. Tjänsten kräver noggrannhet, ordningssinne och flexibilitet samt initiativ- och samarbetsförmåga. Som person är du positiv, driven och har lätt för att arbeta med andra och är beredd att ta ett stort eget ansvar. Positivt är om du har erfarenhet från förbättringsarbete och Lean Production samt kunskap om cGMP. Du skall även vara trygg med att läsa och skriva svenska då de flesta instruktioner och protokoll är skrivna på svenska.

Vidare ser vi att du är arbetsam, prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra. Det är av stor vikt att du delar QPharmas tre värderingar:
  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen
Vi hanterar ansökningarna löpande. Låter detta som en tjänst som passar dig? Passa på att sök redan idag!

Sökord: Lean, Farmaceutisk produktion, Processoperatör, Steril tillverkning, Operatör

Sökord: Lean, Farmaceutisk produktion, Processoperatör, Steril tillverkning, Operatör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com