OVK-tekniker till Akono AB

OVK-tekniker till Akono AB

Akono AB söker nu en affärsdriven och ansvarstagande OVK-tekniker till sin verksamhet i Malmö. Kanske är detta tjänsten för dig? Passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget:

Akono AB expanderar och söker nu en OVK-tekniker till verksamhet i Malmö med arbetsområde inom Skåneregionen.

Som OVK-tekniker kommer ditt arbete innefatta besiktning och inspektioner av ventilationssystem i fastigheter. Du kommer göra egna besök hos kunder och vara behjälplig med expertkunskap i ventilationstekniska frågor, både för kunder och affärsledningen. Du kommer att ansvara för din egen planering, utförande och uppföljning av arbetet. I yrkesrollen kommer du även arbeta med budgetar, offerter och hålla en kontinuerligt nära dialog med såväl befintliga- som potentiella kunder.

Tjänsten är på heltid och påbörjas så fort vi hittar rätt person för jobbet. Arbetstiderna är vardagar klockan 08:00-17:00. Akono erbjuder, förutom ett spännande och utvecklande arbete, goda lönevillkor tillsammans med tjänstebil, telefon samt bra förmåner såsom bland annat sjukvårdsförsäkring.

Detta söker vi:

För att vara aktuell i rollen som OVK-tekniker behöver du uppfölja något av följande kriterier:
  • Utbildning som OVK-tekniker/OVK-kontrollant
  • Minst 3 års yrkeserfarenhet av ventilationsbranschen med utbildning
  • Minst 5 års yrkeserfarenhet av ventilationsbranschen utan utbildning
Vi letar efter en OVK-tekniker som är en affärsdriven människa där vidareutveckling av affärsområden och försäljning kommer som en självklarhet för dig. Vi tror att du som söker är van att ta ansvar och trivs i en utåtriktad roll där du är företagets ansikte utåt. Gillar du att nätverka och bygga ett eget kontaktnät är det ett plus. Vi ser gärna att du är flexibel och pålitlig som person.

B-körkort är ett krav och du bör behärska svenska i såväl tal som skrift. Du bör även vara bekväm i arbete med Office-paketet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Akono, men att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Rekrytering och tillsättning av tjänsten sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på:
Mattias.meyer@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

Akono AB Värme & Ventilation förser privatpersoner och företag med tjänster som ämnar att göra privatpersoners hem säkrare och mer trivsamt att bo i. Akono har hjälpt tusentals svenska fastighetsägare med allt från ventilation och värmepumpar till takvård och taktvätt. Akono utför även arbeten i bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Inget jobb är för stort eller för litet. Idag utför Akono takvård och taktvätt i hela södra Sverige. Akono Ventilation täcker flertalet storstäder, alltifrån Stockholm och Göteborg till orter som Finspång och Piteå. Likaså luftvärmepumpar servas rikstäckande både i storstäder som runtom i landet.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se