Nu söker vi studenter för trädgårdsarbete i Malmö med omnejd!

Nu söker vi studenter för trädgårdsarbete i Malmö med omnejd!

Är du student och vill tjäna extrapengar och samtidigt få möjligheten att jobba utomhus i Malmö med omnejd? Då har vi möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund söker vi nu studenter som vill arbeta med att plocka skräp i Malmö med omnejd. Vår kund är specialiserat på att bygga och sköta vägar och infrastruktur, de är ledande på drift och underhåll och är ett av Sveriges största anläggningsföretag.

I denna roll kan även andra arbetsuppgifter förekomma, exempelvis att trimma gräs vid vägskyltar Du kommer vara ute och jobba hela tiden så det är viktigt att du inte har några problem att arbeta oavsett väder. Vår kund har ett löpande behov och vi ser därför att du har möjlighet att arbeta dagtid 1-2 dagar i veckan, under sommaren ser vi gärna att du har möjlighet att jobba ännu mer.
Du kommer du att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Som person tror vi att du är arbetsam och självgående. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och kan utföra arbetet både noggrant och effektivt. Du tycker om att arbeta i team med andra men kan också leda dig själv i ditt arbete då det behovs.

För att du ska kunna ta dig runt på olika platser i Malmö kräver vi att du har B-körkort.

Låter detta som något för dig? Sök då redan idag! Vi gör löpande intervjuer och tjänsten kommer tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidater.

Sökord: utemiljö, utemiljöarbetare, skräpplockare, trädgårdsarbete, utearbete
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com