Nu söker vi packpersonal på heltid för omgående start!

Nu söker vi packpersonal på heltid för omgående start!

Är du redo för nästa utmaning? Har du möjlighet att jobba heltid och starta omgående? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett familjeägt företag placerat i Malmö, de producerar köttfärsprodukter som köttbullar och pannbiffar. I takt med att företaget expanderar söker de mer personal.

De initiala arbetsuppgifterna innefattar packning av färdiga produkter, arbetet görs på band och i renrum så hygienen är väldigt viktig.

Tjänsten är på heltid och du kommer jobba måndag-fredag arbetstiderna är mellan 05.00-13.00 samt 13.00-21.00. Tjänsten förväntas att starta omgående.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare men det är viktigaste är att du har viljan och engagemanget för att göra ett bra jobb.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund som är placerad i Östra Hamnen i Malmö

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker är:
Lättlärd
Engagerad
Fysisk uthållig
Ordningsam
Noggrann

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt kandidater.

Sökord: Livsmedelsproduktion, Packpersonal, Heltid, Produktion

Sökord: Livsmedelsproduktion, Packpersonal, Heltid, Produktion
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com