Nu söker vi .NET-utvecklare till Alfa i Malmö!

Nu söker vi .NET-utvecklare till Alfa i Malmö!

Har du erfarenhet av utveckling och ute efter din nästa utmaning? Till vår kund Alfa söker vi en driven utvecklare som vill jobba i ett team med applikationsutveckling inom life science-branschen. Låter detta intressant? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

I rollen kommer du att vara tekniskt ansvarig för en av Alfas produkter. Du kommer att arbeta i ett team på 6 medarbetare med nära samarbete med din teamchef. Din placering kommer att vara inhouse, i agila arbetsmiljöer med moderna ramverk och programmeringsverktyg.

Tjänsten är på heltid, med start omgående eller enligt överenskommelse. Då detta är en direktrekrytering sköts rekryteringsprocessen av oss på StudentConsulting, men du blir anställd direkt av Alfa. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider med flextid. Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor på Dockplatsen i Västra hamnen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av utveckling inom .NET. Vi ser gärna att du har arbetat och är van att arbeta med .NET (C#), MS SQL. Det är meriterande om du har erfarenhet av Angular7. Du behöver ha en stor vilja att utvecklas tillsammans med vårt team. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där dina sociala egenskaper är viktiga i en grupp där alla strävar mot samma mål. Som person räds du inte nya utmaningar och trivs med att arbeta i team med mycket frihet under ansvar. För tjänsten krävs det att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Alfa erbjuder dig:
Ett självständigt arbete med stor frihet i en spännande framtidsbransch i ett stabilt, kreditvärdigt företag med kollektivavtal. Du får möjlighet att bredda din kompetens med app-utveckling. Alfa har stort fokus på sina anställda och är mycket måna om att personalen skall trivas. Det är en självklarhet att arbete och fritid skall fungera tillsammans.

Sökord: .NET, Utveckling, Programmering, C#, Frontend, Angular, SQL, MSSQL, Systemutvecklare, Fullstack.

Om arbetsgivaren:

Alfa, är ett IT-företag med fokus inom medicinteknisk information. Företaget utvecklar produkter inom vårdsystem för såväl offentlig sektor som privata vårdgivare. Alfa är marknadsledande inom bland annat elektronisk förskrivning av läkemedel, planering för vårdtjänster och digital signering av HSL- och SoL-insatser.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com