Norsktalande översättare och kundservicemedarbetare!

Norsktalande översättare och kundservicemedarbetare!

Är du en ansvarstagande person som motiveras av kundkontakt och kreativitet? Talar och skriver du obehindrat på norska? Då tror vi att du + Skapamer och My Perfect Day = sant.

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta med två av Aller Medias dotterbolag som bedriver e-handel inom kategorierna pyssel och festdekorationer; Skapamer och My Perfect Day. Dina arbetsuppgifter kommer till ca 70% bestå av att översätta texter på hemsidor, annonser och nyhetsbrev från svenska till norska. Återstående ca 30% kommer vara att bemöta kunder via telefon, mail och chatt samt erbjuda kunden en servicenivå i toppklass, vilket är Skapamers och My Perfect Days signum.

Du kommer arbeta i ett litet team på ett stort företag, vilket ger en stark teamkänsla där man hjälper och stöttar varandra. På företaget prioriterar vi att stärka teamet genom att göra roliga saker tillsammans så som kick-offs, tävlingar och temaveckor med olika inslag.

Detta är en heltidstjänst där du utgår från Skapamers nyrenoverade och inspirerande kontor i centrala Malmö. Dina arbetstider kommer vara 08.00-16.30. När du blivit varm i kläderna finns det möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan. Startdatum är tänkt 9/1-2023. För denna tjänst kommer du vara anställd hos Student Consulting men arbeta hos Aller Medias dotterbolag Skapamer och My Perfect Day. Efter sex månaders provanställning hos Student Consulting har du möjlighet att bli direktanställd av Aller Media, då denna satsning är långsiktig.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen ser vi att du obehindrat talar och skriver på norska med god stavningsförmåga. Det är även av hög vikt att du kan göra dig förstådd på svenska. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice och/eller översättning, är det meriterande. Du ska även trivas med att ha telefonen samt datorn som dina främsta arbetsverktyg.

För att trivas i rollen tror vi att du är en kreativ person som gillar att skriva, men även har ett intresse av andra kreativa områden som pyssel, bakning, färg och form. I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlighet. Inom Aller Media-koncernen trivs du som är glad, noggrann och initiativtagande. Du är lösningsfokuserad och gillar att samarbeta med dina kollegor i koncernens kundserviceteam för att tillsammans nå bästa möjliga resultat.

Om arbetsgivaren:

Aller Media-koncernen består av delarna Media, E-commerce och det nordiska byrånätverket Ahead Group. Aller Media är Sveriges marknadsledande aktör inom livsstilsmedier med några av Sveriges mest välkända varumärken. Mediehuset har med sina passionerade medarbetare och genom ständig utveckling levererat underhållning, inspiration och kunskap till Sveriges kvinnor sedan 1894 med syfte att ge kvinnor ett rikare liv.

Sökord: Norska, Översättare, Kundservice, Heltidsjobb, Heltid

Sökord: Norska, Översättare, Kundservice, Heltidsjobb, Heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com