Montör sökes för heltidsuppdrag i Malmö!

Montör sökes för heltidsuppdrag i Malmö!

Nu söker vi montörer till flera av våra kunder i Malmö-området. Har du ett sinne för detaljer och problemlösning? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu både heltidskonsulter och studenter som vill arbeta med montering av möbler i södra Skåne. Du kommer tillsammans med andra medarbetare åka ut till företagets kunder och montera kontorsmöbler. Du kan exempelvis skruva ihop skrivbord, sätta upp lampor och montera hyllor.

Du kommer arbeta måndag-fredag från ca 07.00-16.00, du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten tror vi att du är praktiskt lagd och tycker om att montera och bygga ihop saker. Som person är du serviceminded och prestigelös. Du arbetar gärna tillsammans med andra men kan också på egen hand ta initiativ och få jobbet gjort. Du tycker om att arbeta med kroppen och har inte problem med en del tunga lyft.

Om du är intresserad av ett extrajobb krävs det att du studerar på minst 50 % och har möjlighet att jobba ca två dagar i veckan.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök då redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se