Medarbetare på heltid sökes till försäkringsbolag i centrala Malmö

Medarbetare på heltid sökes till försäkringsbolag i centrala Malmö

Vill du lära dig mer om försäkringar och arbeta med att ge förstklassig service? Har du erfarenhet av kundbemötande sedan tidigare och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare. I denna roll kommer du främst att arbeta med kortskador.

Arbetsuppgifterna innebär att reglera skador över telefon via inkommande samtal från företagets kunder. Du tar ställning till skadans ersättningsbarhet enligt gällande lag/praxis och försäkringsvillkor.

Man kommer jobba med dator och telefon som främsta arbetsredskap och kundkontakten kommer ske genom inkommande samtal. Det är därför av största vikt att du trivs med båda arbetsredskapen.
Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.

Tjänsten kommer tillsättas och startas i Januari på heltid och kommer minst pågå till Mars månad. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 08.00-17:00. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi träffar rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål. Vidare ser vi gärna att du har arbetat med service och gärna att du har erfarenhet av telefonkontakt sedan tidigare. Du sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende. Du har vidare förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut.
Erfarenhet av kundservice eller liknande supportfunktion tidigare är meriterande.

Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser att du minst har en fullständig gymnasieutbildning och det är meriterande om du har en akademisk examen i t.ex. ekonomi eller juridik.

Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag då vi håller löpande intervjuer!

Sökord: Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, skadereglerare, försäkringsbolag, service, kundsupport, first line, helpdesk
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se