Medarbetare inom administration sökes till kommande uppdrag på deltid

Medarbetare inom administration sökes till kommande uppdrag på deltid

Vi söker just nu kundservicemedarbetare och administratörer för kommande kunduppdrag i Malmö.
Tycker du om att arbeta självständigt och med fokus på service? Är du noggrann och engagerad i ditt arbete? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

För kommande uppdrag inom administration och kundservice söker vi nu dig som brinner för att ge förstaklassig service och är redo att anta nästa utmaning i din karriär. Exempel på dina arbetsuppgifter kan vara registrering och sortering av material, telefon- och mailkontakt med kunder, fakturering mm. Då arbetet främst kommer att ske via dator och telefon är det viktigt att du är bekväm med att använda båda som arbetsredskap i ditt arbete. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Det kommer vara en deltidstjänst och dina arbetstider kommer vara dagtid under måndag-fredag. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund under en uppdragsperiod, oftast på 6 månader, med goda möjligheter till att därefter bli övertagen av det aktuella företaget.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för en tjänst inom administration ser vi att du som söker har minst en gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet. Du har goda datorkunskaper, framförallt inom Office-paketet, gärna Excel.

Erfarenhet av kundservice eller liknande supportfunktion tidigare är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra arbete.

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du gillar självständigt arbete, är prestigelös och ödmjuk. Det är också viktigt att vara stresstålig samt ha ett bra bemötande mot kunder och kollegor.

Sökord: Kundservice, kundsupport, kundtjänst
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se