Maskinoperatör sökes till läkemedelsföretag!

Maskinoperatör sökes till läkemedelsföretag!

Nu söker vi maskinoperatörer till ett läkemedelsföretag i centrala Malmö! Är du noggrann, ansvarstagande och har erfarenhet av läkemedelsindustrin eller GMP-utbildning? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kunds huvuduppgift är att producera de läkemedel som inte tillhandahålls av läkemedelsindustrin, men som behövs inom svensk hälso- och sjukvård. Vår kund bedriver produktion och laboratorieverksamhet samt produktutveckling. I Malmö arbetar 60 medarbetare i olika yrkeskategorier.

Som läkemedelsoperatör kommer du rapportera direkt till sektionschefen som leder en grupp på 20 personer. Dina arbetsuppgifter kommer att vara blandning, fyllning, etikettering och packning av läkemedel och handelsvaror.

Arbetstiderna kan komma främst vara på dagtid men kan variera och du måste kunna vara flexibel och kunna arbeta kväll vid behov.Tjänsten kommer starta omgående och vi söker långsiktig personal. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Vår kund har sin produktion i centrala Malmö.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av arbete som maskinoperatör/inom produktion.
  • Har ett intresse för teknik och är praktiskt lagd.
  • Är ansvarstagande, noggrann och lösningsorienterad.
  • Har erfarenhet av läkemedelsindustrin och/eller GMP-utbildning.
  • Högt meriterande anses det vara att ha erfarenhet av Lean.
Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan sök tjänsten redan idag!

Sökord: maskinoperatör, läkemedelsoperatör, läkemedel, apotek, produktion, produktionsarbete

Sökord: Renrum, Produktion, Maskinoperatör, Läkemedel, Läkemedelsoperatör

Sökord: Renrum, Produktion, Maskinoperatör, Läkemedel, Läkemedelsoperatör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com