Maskinoperatör/produktionsarbetare sökes till livsmedelsföretag!

Maskinoperatör/produktionsarbetare sökes till livsmedelsföretag!

Söker du efter nya utmaningar inom produktion på heltid? Är du noggrann och trivs med att arbeta effektivt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Företaget är placerat i Fosie i Malmö och är tillverkare av ingredienser och dekorprodukter till många av Europas ledande livsmedelsföretag. Deras fokus är innovationer och skräddarsydda produkter som kan hjälpa till att förnya deras kunders sortiment.

Vi söker nu dig som är på jakt efter ett jobb på heltid. Du kommer att arbeta på en av maskinerna där de tillverkar strössel och kräver stor noggrannhet. Det är meriterande om du har en bakgrund inom livsmedel eller en vana av arbeten med hygien och kvalitet.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag. Varannan vecka sker arbetet på dagtid 06.45-15.00. Den andra veckan sker arbetet under eftermiddag/kvällstid, 14.30-23.00 måndag-torsdag samt 11.40-18.00 under fredagen.

Du kommer vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Som person är du effektiv och utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet. Du bör trivas med fysiskt arbete och inte vara rädd för att ta i! Du bör inte vara känslig mot dofter eller ha en väldigt känslig hud då arbetet sker i en doftstark lokal.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se