Marknadskommunikatör med sinne för detaljer!

Marknadskommunikatör med sinne för detaljer!

Är du en stjärna på grafisk design och marknadskommunikation med ett intresse för tekniska lösningar? Då har vi jobbet för dig.

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

Vår kund är en ledande global leverantör av processautomationsutrustning och tillhörande förbrukningsmaterial för tryck-, förpacknings-, och andra industrisegment.
I arbetsrollen ingår det att arbeta med grafisk produktion samt uppföljningsarbete kring detta. Här handlar det om framtagning av nytt material i form av broschyr, annons, text, nyhetsbrev, redigering av produktvideos samt arbete med den grafiska profilen.

Tjänsten är på 75% med placering Arlöv, men tjänsteresor och varierade arbetstider kan förekomma. Tjänsten är planerad att tillsättas så snart vi hittar rätt person för tjänsten. Tjänsten är inledningsvis ett vikariat på 3 månader med chans till förlängning. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund med ambitionen att på sikt bli överrekryterad till företaget.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten så har du en utbildningsbakgrund inom grafisk formgivning alternativt marknadskommunikation.
Vi ser att du har minst två års erfarenhet inom grafisk formgivning eller marknadskommunikation och att du kan grunderna i tryckteknik, design och bildbehandling.
Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i PowerPoint, Adobe CC och det är mycket meriterande om du har arbetat med 3D-grafik och Premier Pro tidigare. Även goda kunskaper i mallhanteringsprogram, webediteringsprogran, sociala medier, Excel sam erfarenhet att arbeta med kommunikation av tekniskt avancerade produkter.
Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska då all kommunikation sker på engelska, meriterande med tyska språkkunskaper.

Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid din personlighet och engagemang inom området. Som person är du initiativtagande, driven samt strukturerad i ditt arbetssätt. Du är duktig på att bygga relationer och ser dig själv som en lagspelare. Att på ett handlingskraftigt och målinriktat arbetssätt lösa in dina arbetsuppgifter i en dynamisk miljö är något du trivs med.

Låter detta som något för dig? Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Sökord: Kommunikatör, Marknadsföring, Marknadskommunikation, Grafisk design, Marknadskommunikatör

Sökord: Kommunikatör, Marknadsföring, Marknadskommunikation, Grafisk design, Marknadskommunikatör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com