Leveranskoordinator till Bredband2

Leveranskoordinator till Bredband2

Är du serviceminded, strukturerad och har en god logisk förmåga? Har du tidigare arbetat med kundbemötande och är van vid att ha många bollar i luften? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med rekrytering och bemanning till ett så starkt varumärke som Bredband2. Bredband2 är en av Sveriges tredje största fiberleverantör och förser en halv miljon kunder dagligen med internet både hemma och på jobbet. De erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. De arbetar med stort kundfokus och relationsskapande som byggstenar i verksamheten.

Som leveranskoordinator planerar och arbetar du för att säkerställa att företagets tjänster levereras, framförallt till företagskunder och bostadsrättsföreningar. Du kommer agera spindeln i nätet för att samordna processer och resurser för en snabb och lönsam leverans. Arbetet innebär kontakt med underleverantörer, tekniker samt även direktkontakt med kunden. Du koordinerar flera leveransprocesser parallellt.

Tjänsten är förlagd på heltid och inleds med en provanställning på sex månader och därefter finns det goda möjligheter till förlängning. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden. Arbetstiderna är måndag-fredag 8-17, med möjlighet till viss flex. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av teknisk support eller kundtjänst. Du behöver vara serviceminded, social och ansvarstagande. Du kommer arbeta självständigt och behöver därför vara strukturerad och ha förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter. Arbetet kräver noggrannhet och korrekt dokumentation.

Vi ser även att du är lösningsorienterad och alltid strävar efter att få nöjda kunder, men samtidigt förstår vikten av lönsamheten. Det är både svenska och utländska kunder och därför är det av största vikt att du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en koordinerande roll eller har ett tekniskt intresse.

Om arbetsgivaren:

På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser man till att medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan.

Man vet att det är medarbetares värdefulla arbete som är grunden till framgång, därför visar man uppskattning gentemot varandra. Kollegor som utmärker sig under året uppmärksammas och man arrangerar löpande aktiviteter för att alla medarbetare ska trivas och må bra.

I gemenskapen är alla välkomna och man behandlar varandra med respekt. Tillsammans strävar alla mot gemensamma mål för att skapa en roligare och mer meningsfull vardag.

Sökord: Leveranskoordinator, Administration, Orderhantering, Kundtjänst, Malmö

Sökord: Leveranskoordinator, Administration, Orderhantering, Kundtjänst, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com