Lastbilschaufförer sökes till Postnord i Malmö!

Lastbilschaufförer sökes till Postnord i Malmö!

Nu söker vi lastbilschaufförer med C/CE behörighet till Postnord i Malmö. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär. År du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Tjänsten kommer vara hos Postnord i Malmö där man lämnar paket till företag runtom i hela Skåne. Start omgående. Arbetet varar fram tills slutet av augusti med stor chans till förlängning.

Detta är en heltidstjänst där arbetstiderna främst innefattar dagtid, men även kväll och natt.

Detta söker vi:

Du som söker måste ha körkort, antingen med behörighet C eller CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis för att vara aktuell för tjänsten.

Meriterande
Utbildning inom ADR ses som meriterande.
Erfarenhet från yrket ses som meriterande.

Du som söker behöver vara ansvarstagande men också ha en lätthet för servicearbete.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Sökord: postnord, lastbil, lastbilschaufför, malmö, heltid

Sökord: postnord, lastbil, lastbilschaufför, malmö, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com