Lagerpersonal sökes med omgående start på heltid till företag i Malmö!

Lagerpersonal sökes med omgående start på heltid till företag i Malmö!

Är du positiv och noggrann samt har erfarenhet av lagerarbete sen tidigare? Är du intresserad av en heltidstjänst på ett lager i Malmö och kan starta omgående? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att plocka varor, packa samt jobba med in och utleveranser. I arbetet krävs det att du är noggrann och har lätt för att hantera siffror. Företaget ligger i närheten av Jägersro i Malmö. Dina arbetstider kommer vara 8:00-17:00 måndag-fredag.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av lagerarbete sen tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med affärssystem.

Det är en rekrytering så du blir anställd direkt av företaget. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat.

Företaget startades 1962 och jobbar med att sälja elektronik. De har idag omkring 60 000 olika artiklar i deras sortiment. De arbetar med den modernaste och snabbade teknik som finns för leveranskontroll, datahantering av rutiner, uppföljning av leveranser och lagersituationer.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs noggrannhet, ett eget driv, samt att du har erfarenhet av lagerarbete sen tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med affärssystem sen tidigare och är nytänkande inom området.

Du ska kunna starta omgående. Är det just dig vi söker? Sök tjänsten redan idag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se