Lagerarbete för studenter sökes till kund i Malmö!

Lagerarbete för studenter sökes till kund i Malmö!

Nu söker vi södra Skånes bästa lagermedarbetare med truckkort till vår kund i Malmö. Är du en lagspelare som tycker om att arbeta i ett högt tempo? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker StudentConsulting två orderplockare med truckkort A+B till vår kund i Malmö. Vår kund är en totalleverantör för restauranger, caféer och storkök. Deras sortiment innehåller artiklar från både internationellt etablerade leverantörer men även mindre svenska producenter.

Arbetsuppgifterna kommer mestadels vara orderplock med hjälp av scanner, du kommer också köra truck och det är därför ett krav att du har truckkort A+B. Arbetet är stundtals fysiskt krävande och i varierande temperaturer. Vi vill att du ska kunna jobba cirka 2 pass i veckan och vara flexibel med tider då arbetspassen förekommer både dag och natt. Du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund med lokaler i Östra Hamnen.

Detta söker vi:

Du som söker denna tjänst tycker om att arbeta i ett högt tempo där lagspel nyckelordet. Vi tror att du tycker om att arbeta med kroppen och ser varje arbetstillfälle som ett träningspass. Som person är du noggrann och ansvarstagande, vi tror även att du är flexibel och inte rädd för att hugga in där det behövs.

Du ska vara studerande på Komvux, universitet eller högskola och ha minst 1,5 år kvar på dina studier.

Vi söker dig som letar efter ett långsiktigt extrajobb, som på sikt kan bli heltid, på ett snabbväxande företag. Låter detta som en tjänst för dig? Sök då redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Sökord: arbetare, lagerarbetare, orderplockare, truckförare, lager
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se