Lagerarbetare/truckförare sökes för heltidstjänst i Malmö!

Lagerarbetare/truckförare sökes för heltidstjänst i Malmö!

Vill du arbeta med orderplock på heltid i Malmö? Har du truckkort? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu lagerarbetare till vårt kundföretag i Arlöv, Malmö.

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara orderplock där man plockar från pallar med hjälp av en scanner. Företaget säljer produkter för en hållbar trädgård. Du kommer plocka med hjälp av en truck. I arbetet kan det även ingå en del containertömning.

Arbetstiderna kommer vara skift där du ena veckan jobbar dagtid måndag-torsdag 7:00-15:00 (fredagar 7:00-15:30). Andra veckan jobbar du enbart måndag-torsdag 14:30-00:30.

Arbetar startar 11 april och inleds med 2 dagar introduktion. Behovet är minst till juni men med chans till förlängning över sommaren.

Kundföretaget säljer produkter för en hållbar trädgård i balans. De värnar om relationen med sina kunder genom att säkra kvalité och säkerhet i alla led från ide till färdig produkt samt genom leveransen till sina kunder. Mervärden skapar de genom att enbart arbeta med leverantörer som har erkänt hög kvalitet och bra råvaror som ger resultat med minst möjliga påverkan

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann och ansvarfull. Du kommer både arbeta i team och självständigt. Det är krav att du har truckkort A1-4 samt B1-3. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare men inget krav. Det är även krav med B-körkort.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se