Laboratorietekniker sökes till läkemedelsföretag i Malmö!

Laboratorietekniker sökes till läkemedelsföretag i Malmö!

Har du en påbörjad utbildning eller examen inom exempelvis naturvetenskap eller kemi? Trivs du med analytiskt arbete där du arbetar strukturerat för att uppnå kvalitetssäkrade resultat? Vill du arbeta med produkter som gör skillnad? Läs mer nedan!

Information om uppdraget:

Vår kund, ett skandinaviskt läkemedelsföretag med huvudkontor i Malmö, söker nu 2-3 laboratorietekniker på heltid till deras växande QC-avdelning.

I rollen som laboratorietekniker kommer dina främsta arbetsuppgifter att bestå av analys av förpackningsmaterial, provtagning av provlösningar, mekaniska tester av polymera material, kemikalieberedning, mätningar samt andra enklare laborativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är på heltid med arbetstid förlagd främst till sedvanlig kontorstid under vardagar, men visst arbete på helger/röda dagar kan förekomma. Tjänsten är en visstidsanställning fram t.o.m. december 2020 då du under uppdragsperioden är anställd genom StudentConsulting, men det finns stora möjligheter till överrekrytering redan tidigare än det preliminära slutdatumet. Tjänsten är placerad i Malmö.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du en utbildningsbakgrund på minst gymnasial nivå inom exempelvis naturvetenskap. Du kan även ha påbörjat eftergymnasiala studier inom ett relevant område, men just nu ute efter ett heltidsjobb. Om du har en examen från högskola eller universitet är det väldigt meriterande och kan innebära ett utökat ansvar i dina arbetsuppgifter.

Som person krävs det att du är noggrann, driven, en lagspelare och besitter en god kommunikationsförmåga. Du kan fatta egna beslut utifrån upprättade rutiner och har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt. Du har även en förmåga att snabbt fatta rätt beslut. God samarbetsförmåga samt stor noggrannhet är andra självklara egenskaper du bör ha. Du har flytande kunskaper i svenska samt goda engelskakunskaper.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är mycket meriterande, men inget krav.

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com