Lärarvikarie sökes till NTI gymnasiet i Malmö!

Lärarvikarie sökes till NTI gymnasiet i Malmö!

Är du student, flexibel och vill ha ett meriterande extraarbete som lärarvikarie? Har du ett genuint intresse för matematik, fysik och teknik? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Student Consulting söker nu studenter som vill arbeta extra som lärare på NTI Gymnasiet i Malmö. Som lärarvikarie kommer du ingå i en vikariepool och hjälpa till att täcka upp för ordinarie lärare vid behov. Du kommer ansvara för att hålla i de lektioner som ordinarie lärare uteblir från. Det kommer främst gälla lektioner för det tekniska programmet, vilket gör att lektionerna ofta är inom matematik, teknik och fysik.

Behovet uppstår ofta med kort varsel och du kommer därför framför allt bli inringd kvällen innan eller samma morgon. Arbetstiderna är varierande och kan handla om några timmar per dag, heldag eller en kortare period enligt schema. Detta ger dig en bra möjlighet att kombinera tjänsten med dina studier. Vi ser att du ska vara tillgänglig för att arbeta två pass/vecka.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbetet utförs på plats hos NTI Gymnasiet i Malmö. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 8-17 och kan variera där emellan. Tjänsten påbörjas omgående eller så snart vi har hittat rätt personer.

Detta söker vi:
  • Du har ett stort intresse eller god förståelse för matematik, teknik och fysik
  • Du har intresse för IT och god datorvana
  • Du är student och vill ha ett meriterande extrajobb som lärarvikarie
  • Du beskriver dig själv som självgående och pedagogisk
  • Du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
Eftersom du kommer jobba på en gymnasieskola ser vi att du trivs med att arbeta med ungdomar, det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Som person är du självgående, engagerad och flexibel.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Sökord: Lärare, Lärarvikarie, Gymnasiet, Matte, Naturvetenskap

Sökord: Lärare, Lärarvikarie, Gymnasiet, Matte, Naturvetenskap
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com