Kvargälskande studenter med truckkort sökes för produktionsarbete i Malmö!

Kvargälskande studenter med truckkort sökes för produktionsarbete i Malmö!

Är du studerande och söker ett fartfyllt extrajobb? Tycker du om att arbeta hårt och är inte rädd för tunga lyft? Kan du jobba både dag, kväll och natt? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som är studerande och vill jobba extra i Skånemejeriers produktion i Malmö.

Arbetsuppgifterna innebär att paketera produkter på pallar, vara behjälplig vid maskinlinjen, samt assistera maskinoperatörerna. Det är ett tempofyllt, fysiskt krävande och stundtals monotont arbete. Arbetstiderna är fördelade på tre skift och innebär arbete såväl vardag som helg. Våra konsulter bokas ut efter behov, vilket innebär att man kommer jobba både schemalagda pass som man vet om i förhand, men också att man blir inringd med kort varsel. Uppdraget är begränsat under sommaren fram till och med september ut, men kan förlängas. Under denna period är behovet sporadiskt med intensiva veckor såväl som veckor utan något behov alls. Du behöver därför vara flexibel i hur du kan jobba.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna arbeta flexibelt mellan veckorna 25-39, du ska kunna jobba såväl dag, kväll som natt. Du behöver ha truckkort.

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av deras färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad producerar de ost och förädlar och packar den. I Hjo finns den ekologiska tillverkningen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Studerar på minst 50% och har minst 1 år kvar av studierna
  • Har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo
  • Är flexibel och kan komma in med kort varsel
  • Är positiv och har en stark arbetsvilja.
- Har truckkort A+B
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com