Kundtjänstmedarbetare/teknisk support till expansiva Bredband2!

Kundtjänstmedarbetare/teknisk support till expansiva Bredband2!

Vi söker just nu kundtjänstmedarbetare inom teknisk support till expansiva Bredband2 i Malmö.
Tycker du om att arbeta självständigt och med fokus på service? Är du noggrann och engagerad i ditt arbete? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

I tjänsten kommer du arbeta med kundservice mot både privat- och företagssidan och ge support i olika ärenden. Stort fokus ligger på teknisk support i bredbandsfrågor. Arbetet är främst över telefon, men innebär även administrativt arbete i anslutningen till samtalen. Det är en heltidstjänst och arbetstiderna är måndag-fredag cirka 9-18. Startdatum för uppdraget är den 27/11.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund, men på sikt kommer du bli en del av företaget. Bredband2 har lokaler i centrala Malmö och du kommer arbeta i en händelserik atmosfär med fokus på kvalité, arbetsglädje och utveckling. Låter detta intressant, sök tjänsten redan idag då vi sitter med löpande urval!

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för service och som alltid vill ge det lilla extra. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området. Du är i början av din karriär och redo att utvecklas vidare inom service. Som person är du också driven, engagerad, prestationsinriktad och trivs med att jobba efter uppsatta mål. Självklart är det även viktigt att du trivs med telefonen som arbetsredskap.

Det viktigaste för tjänsten är dina personliga egenskaper, men om du har erfarenhet av service eller telefoni är detta mycket meriterande. Ta chansen att börja din karriär på ett välkänt företag och skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet för framtiden!

Sökord: kundtjänst, kundservice, teknisk support
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se