Kundtjänstmedarbetare sökes till snabbväxande Aller Media, på deltid!

Kundtjänstmedarbetare sökes till snabbväxande Aller Media, på deltid!

Har du känsla för kundbemötande och strävar efter att leverera den bästa service? Letar du efter en spännande och utvecklande deltidstjänst? På Aller Media erbjuds jobbet för dig, samt en fantastisk möjlighet arbeta i en utvecklande arbetsmiljö!

Information om uppdraget:

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du vara ansiktet utåt för verksamheten och ha kontakt med befintliga såväl som potentiella kunder via chatt, telefon och mejl. Arbetsuppgifterna omfattar rådgivning, svara på frågor, etablera goda kundrelationer och att erbjuda kunden bästa möjliga service och support i toppklass.

Detta söker vi:
  • Dig som har erfarenhet av kundtjänst, service eller annan kundkontakt.
  • Dig som har god datorvana och enkelt kan lära sig nya system.
  • Du som besitter god kommunikationsförmåga och är initiativtagande.
  • Dig som gillar att jobba effektivt och efter utsatta mål.
  • Dig som studerar på minst 50 % och kommer fortsätta vara student i minst 1.5 år till.
Som anställd på Aller Media kommer du jobba i ett team med drivna kollegor på ett nytt fräscht kontor i centrala Malmö. Därtill finns det även möjlighet att jobba hemifrån vid tillfälle. Du kommer genomgå femdagars utbildning i början av anställningen för att lära dig mer om företaget och deras system. Arbetstiderna kommer sedan vara förlagda cirka 5 h/dag där du jobbar 8-13 eller 13-18 under vardagar, och du är beräknad att arbeta ca 15 timmar per vecka. Du kan själv anpassa dagarna efter ditt schema i skolan, och start kommer att vara runt slutet på Januari 2023.

Aller Media är ett mediehus i ständig framväxt som arbetar passionerat med att utveckla nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till sina läsare, användare, besökare och följare - både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen. Ditt engagemang och dina kunskaper är därför avgörande för verksamheten, Aller Media söker alltid efter orädda människor som är redo att tänka i nya banor och växa tillsammans med företaget.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till Aller Media.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök snarast då intervjuer sker löpande!

Sökord: Kundservice, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Deltidsarbete, Studentarbete

Sökord: Kundservice, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Deltidsarbete, Studentarbete
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com