Kundtjänstmedarbetare sökes till expanderande Bredband2 i Malmö!

Kundtjänstmedarbetare sökes till expanderande Bredband2 i Malmö!

Är du i början av din karriär, precis tagit studenten och vill ha en möjlighet att växa inom företaget? Är du driven, engagerad och trivs med ett serviceinriktat arbete? Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till vår kund Bredband2 med start i juni!

Information om uppdraget:

Vi på Student Consulting har den stora äran att jobba med rekrytering och bemanning till ett så starkt varumärke som Bredband2. Vi söker nya engagerade medarbetare som vill utvecklas och ingå i den härliga gemenskapen med start den 16/8. Denna tjänst är på heltid med arbetstider 09:00-18:00, där även helgarbete förekommer.

Arbetsuppgifter:
  • Inkommande samtal från privatkunder
  • Hantering av frågor via mail och chatt
  • Ge kundsupport och service i ärenden kopplat till Bredband2s tjänster
  • Teknisk support och felsökning
  • Administrativa uppgifter kopplat till samtalen
I rollen arbetar du med teknisk support och får successivt fler och fler utbildningar inom allt från portaler, chatt, IP-telefoni och fakturahantering. Du får nära coaching av din teamchef och möjligheten att utveckla såväl din tekniska kompetens som din förmåga att hantera kunder. På Bredband2 jobbar de i olika team med firstline-support där teamkänsla är något som är väldigt centralt inom företaget. Bredband2 månar om sina medarbetares trivsel och utveckling. Man ser positivt på att du som medarbetare kommer med förslag och idéer för hur man kan utveckla arbetssättet, bland annat har man månadsvis ENPS-mätningar för att mäta kollega nöjdhet

Du kommer inledningsvis vara anställd som konsult hos StudentConsulting under 6 månader men efter din provanställning går du över i anställning direkt på Bredband2.

Ta chansen och sök idag!

Detta söker vi:
  • Du som gillar kundkontakt och att ge support
  • Du som är driven, engagerad och målmedveten
  • Du som letar efter en tjänst på heltid och vill utvecklas i arbetslivet
  • Du som har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området
Sökord: Kundservice, Service, IT, Bredband, Bredband2

Sökord: Kundservice, Service, IT, Bredband, Bredband2
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com