Kundtjänstmedarbetare sökes till IT-företag i Malmö!

Kundtjänstmedarbetare sökes till IT-företag i Malmö!

Är du driven, engagerad och service minded? Brinner du för att hjälpa kunder och vill följa med på en tillväxtresa? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

I rollen som kundtjänstmedarbetare får du möjligheten att utveckla din tekniska kompetens som din förmåga att ta dig an kunder. Med tiden kommer du att ta del av fler utbildningar inom allt från portaler, chatt, IP-telefoni och fakturahantering. I ditt dagliga arbete får du nära coaching och stöttning av din närmsta teamchef där både arbetet och trivseln diskuteras. God arbetsmiljö och och utveckling är högt prioriterat och egna idéer och initiativ är varmt välkomna för att förbättra arbetssättet.

Arbetsuppgifter:
  • Inkommande samtal från privatkunder
  • Hantering av frågor via mail och chatt
  • Ge kundsupport och service i ärenden kopplat till företagets tjänster
  • Teknisk support och felsökning
  • Administrativa uppgifter kopplat till samtalen
Tjänsten är förlagd i moderna lokaler i hjärtat av Malmö och du kommer arbeta i en händelserik atmosfär med stort fokus på kvalité, arbetsglädje och teamkänsla. I tjänsten finns goda utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna! Främst gäller kontorstider, måndag- fredag, men även helgarbete förekommer ibland.

Du kommer inledningsvis vara anställd som konsult hos StudentConsulting för att sedan bli anställd hos vår kund. Tjänsten kommer att starta den 16/8, med en veckas utbildning.

Detta söker vi:
  • Du som gillar kundkontakt och att ge support
  • Du som är driven, engagerad och målmedveten
  • Du som letar efter en tjänst på heltid och vill utvecklas i arbetslivet
  • Du som har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området
Sökord: Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Service, Administration, IT

Sökord: Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Service, Administration, IT
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com