Kundtjänstmedarbetare sökes inför kommande uppdrag i Malmö!

Kundtjänstmedarbetare sökes inför kommande uppdrag i Malmö!

Är du driven, engagerad och serviceminded? Är du IT-intresserad och vill följa med på en tillväxtresa? Är du sugen på att ingå i ett grymt team och få nya erfrenheter inom Kundtjänst? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi nya stjärnor för kommande behov inom kundtjänst i Malmö. Denna tjänst är på heltid med arbetstider 09:00-18:00, helger förekommer. Du kommer inledningsvis vara anställd som konsult hos StudentConsulting och uthyrd till företaget, på sikt är ambition att du blir direktanställd på företaget.

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

För kommande uppdrag inom administration och support söker vi nu dig som brinner för att ge förstklassig service och är redo att anta nästa utmaning i din karriär. Exempel på dina arbetsuppgifter kan vara att registrering och sortering, telefon- och mailkontakt med kunder, och fakturering.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta heltid, med start efter överenskommelse samt har ett brinnande intresse för service. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund under en uppdragsperiod, oftast på 6 månader, med goda möjligheter till att därefter bli övertagen av det aktuella företaget.

Det är meriterande om du har efarenhet av kundtjänst sedan tidigare, men inget krav.

Låter det intressant? Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Sökord: Fiber, Bredband, service, kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare

Sökord: Fiber, Bredband, service, kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com