Kundtjänstmedarbetare på distans sökes!

Kundtjänstmedarbetare på distans sökes!

Är du tävlingsinriktad, engagerad och drivs av att överträffa uppsatta mål? Brinner du för att jobba med kundservice och vill arbeta på distans? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag inom telekombranschen söker vi dig som antingen är i början av din karriär och vill prova något nytt för att få värdefull erfarenhet, eller dig som har arbetat tidigare med försäljning och trivts i rollen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att hantera inkommande telefonsamtal från privatkunder. Ditt uppdrag blir dels att leverera den bästa servicen, dels arbeta med merförsäljning för att underlätta kundernas vardag. Ditt fokus ligger både på ett fantastiskt bra kundmöte samt god försäljning.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är primärt dagtid måndag - fredag men även viss kväll- och helgarbete kan förekomma. Arbetet kommer utföras helt på distans och du har således möjlighet att utgå från var som helst i Sverige. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund under en uppdragsperiod, oftast på 6 månader, med goda möjligheter till att därefter bli övertagen av det aktuella företaget. Tjänsten startar omgående eller så snart vi hittar rätt person.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är driven, engagerad och resultatorienterad. Du är en teamspelare som brinner för att arbeta mot uppsatta mål. Det är också viktigt att vara stresstålig samt ha ett bra bemötande mot kunder och kollegor. Har du tidigare erfarenhet av försäljning anses det som meriterande men viktigast är dina personliga egenskaper.

Vidare söker vi dig som är flytande i både tal och skrift i svenska och engelska. Det är meriterande om du behärskar polska.

Låter detta som det rätta jobbet för dig? Tveka då inte att ansöka redan idag eftersom urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Kundtjänst, Säljare, Telefonförsäljare, Kundtjänstmedarbetare, Distans

Sökord: Kundtjänst, Säljare, Telefonförsäljare, Kundtjänstmedarbetare, Distans
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com