Kundtjänstmedarbetare för sommarjobb på Bredband2 i Malmö!

Kundtjänstmedarbetare för sommarjobb på Bredband2 i Malmö!

Nu söker vi serviceinriktade, positiva och effektiva medarbetare för sommarjobb inom kundtjänst på Bredband2. Ta chansen till ett heltidsjobb där du får värdefull erfarenhet inför framtiden!

Information om uppdraget:

Bredband2 är ett växande företag inom telekommunikation med splitter nya lokaler i centrala Malmö. Du som trivs här är i början av din karriär och uppskattar en arbetsplats med högt i tak, positiv stämning och roliga kollegor.

Arbetet innebär att ta emot inkommande samtal och mail från privatkunder och hjälpa till med diverse olika ärenden. Arbetstiderna är måndag-fredag 9-18. Det kan också förekomma jobb under vissa helger, då är arbetstiderna 10-14. För att vara aktuell för denna tjänst måste du vara tillgänglig för heltidsarbete större delen av sommaren. Efter sommaren finns det möjlighet att arbeta extra vid behov, då kommer du enbart att arbeta lördag och söndag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är tillgänglig för heltidsjobb under sommaren. Du kommer ha både fasta veckor på schema, men även bli inringd vid behov. Som person är du driven, engagerad, prestationsinriktad och trivs med att jobba efter uppsatta mål. Självklart är det även viktigt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Det viktigaste för tjänsten är dina personliga egenskaper. Har du dessutom erfarenhet av service eller telefonvana sedan tidigare ser vi detta som ett stort plus. Ta chansen att börja din karriär på ett välkänt företag och skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet för framtiden!

Tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidater och vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Sök därför tjänsten redan idag!

Sökord: Sommarjobb, student, kundtjänst, kundservice, teknisk support, teknik
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com