Kundservicepersonal/ordermottagare till Skånemejerier!

Kundservicepersonal/ordermottagare till Skånemejerier!

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Har du tidigare erfarenhet av kundsupport eller ordermottagning och söker ett meriterande extrajobb? Vi har tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Dina arbetsuppgifter innebär främst att ta emot beställningar från Skånemejeriers storkunder så som skolor, storkök och butiker runt om i Sverige. Ditt främsta redskap i arbetet kommer vara telefon och dator. Utöver beställningar kommer du även arbeta med kreditering, reklamationer samt ha nära kontakt med interna avdelningar på Skånemejerier.

Arbetet innebär att vara ansiktet utåt för Skånemejerier varav det viktigaste i tjänsten är en kvalitativ service men även förståelsen för att du kommer bli en viktig del av kundserviceteamet.

Skånemejerier ligger i Fosie industriområde. Arbetstiderna är måndag-fredag mellan 07:45-16.00 och du skall finnas tillgänglig för att arbeta två dagar i veckan under terminerna och upp mot heltid under sommaren. Behovet är varierande och du måste vara flexibel.

Tjänsten kommer tillsättas omgående och du startar din nya tjänst med en introduktion ett antal arbetspass. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd som konsult till Skånemejerier.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som vill ha ett extraarbete under studietiden och vara en viktig del av teamet.
  • Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av kundservice via telefon, det ses som extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av just orderhantering/ordermottagning.
  • Du ska vara flytande i både svenska och engelska.
  • Du ska ha minst 2 år kvar på dina studier och du som söker vill ha ett långsiktigt extraarbete.
Som person är du också flexibel, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du bör ha ett gott ordningssinne och fungera i ett högt arbetstempo med höga krav på att bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt.

För rätt person finns det goda möjligheter att växa inom företaget efter din examen och vi ser därför gärna att du som ansöker har en relevant utbildning i relation till arbetsmöjligheterna inom företaget. Skånemejerier ägs av det internationella företaget Lacatlis och detta innebär att det kan finnas utvecklingsmöjligheter såväl lokalt som globalt.

Är detta något som passar dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Vi ber dig som söker att genomföra personlighetstester (arbetsrelaterat beteende) på hemsidan.

Sökord: Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Kundservice, Kundsupport
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com