Kundservicemedarbetare till företag inom belysning och design sökes!

Kundservicemedarbetare till företag inom belysning och design sökes!

Är du driven, engagerad och serviceminded? Har du ett intresse för belysning och design? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett svenskt familjeägt företag som designar och tillverkar belysning för både vardagsbruk och offentliga miljöer med stort fokus på estetik, funktionalitet och kvalité.

Arbetet som kundservicemedarbetare kommer innebära att främst agera säljsupport och besvara inkommande samtal och mejl från företagets kunder. Det är en bred variation av ärenden och det kan röra allt ifrån produktspecifika frågor till frågor rörande exempelvis fakturor, leveranser och reklamationer. Rollen innefattar även en del administrativt arbete kopplat till de olika ärendena i företagets affärs - och ärendehanteringssystem.

Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen genom StudentConsulting och du blir anställd direkt hos kundföretaget. Kontoret ligger i Malmö och arbetstiderna är kontorstider. Intervjuer sker löpande och tillsättning så snart som möjligt.

Detta söker vi:

Som person behöver du vara driven, engagerad och ha lätt för att ta kontakt med människor. Du behöver också vara en kollega som är flexibel och ställer upp där det behövs. Du ska ha god datorvana, behärska Office-paketet och lätt kunna sätta dig in i nya system. Du behärskar svenska men även engelska i både tal och skrift, då du till stor del kommer ta emot ärenden från globala kunder. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med kundservice, innesälj eller administration. Har du en ekonomibakgrund är det ett plus!

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sälj, Administration, Service, Kundservice

Sökord: Sälj, Administration, Service, Kundservice
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com