Kundservicemedarbetare till Granngården i Malmö!

Kundservicemedarbetare till Granngården i Malmö!

Beskriver du dig själv som en engagerad lagspelare som brinner för att ge den bästa servicen? Brinner du för djur, natur och det jordnära livet? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Granngården är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har de varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom deras arv har de en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. De vill med deras 108 butiker runt om i Sverige och med deras e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv.

Som kundservicemedarbetare hos Granngården kommer dina arbetsuppgifter bestå av att hantera inkommande telefonsamtal från privatkunder. Ditt uppdrag kommer vara att på ett trevligt och effektivt sätt besvara kundernas frågor och säkerställa att du tillgodosett kundens behov vid varje avslutat samtal. Du kommer även arbeta med administrativa arbetsuppgifter som exempelvis besvara mail och hantera krediteringar.

Granngården är ett värderingsstyrt bolag där medarbetarna är bolagets viktigaste resurs. Du kommer därför få ett specialistområde med möjlighet till veckovis kompetensutveckling. Områdena som du kan specialisera dig inom är antingen lantbruk, lantdjur, husdjur, trädgård eller logistik/e-handel.

Du kommer erbjudas en heltidsanställning som inleds med en provanställning på 6 månader. Arbetstiden kommer vara förlagd måndag - fredag 08.00 - 19:00 samt lördag - söndag 09.30 - 15.30, du kommer arbeta ca en helg varje månad. Tjänsten inleds med en utbildning på två veckor för att du ska få de bästa förutsättningarna att ge service i världsklass. Det här är tjänsten för dig som vill vara med från början i Granngårdens förändringsresa och ta deras kundservice till nästa nivå. Det är en roll för dig som trivs i en jordnära organisation med tydlig vi-känsla.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du kommer bli anställd av Granngården.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen tror vi att du är en positiv lagspelare med en förmåga att lösa problem som dyker upp. Du är en duktig kommunikatör som har lätt för att skapa förtroende och är lyhörd inför kundens behov. Du tar även ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Givetvis är en stark servicekänsla en självklarhet för att lyckas i rollen. Vi önskar att du uppfyller följande kvalifikationer som är ett krav för tjänsten:
  • Gymnasieutbildning alternativt motsvarande kunskaper genom annan utbildning eller arbetslivserfarenhet.
  • Telefon- och datorvana. Meriterande om du har erfarenhet av Dynamics AX
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från servicebranschen
  • Svenska i både tal och skrift
Utöver ovanstående personliga egenskaper läggs stor vikt vid att du som anställd kan identifiera dig med och agera efter Granngårdens kultur som är:
  • Jordnära
  • Engagerade
  • Kundfokuserade
  • Vinnare
Granngården erbjuder:
Omfattning: Heltid 100 %
Placeringsort: Granngårdens servicekontor i Malmö
Start: Mitten av september

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan sök tjänsten redan idag. Vi arbetar löpnande med urval och intervjuer under juli och augusti.

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Kundservicemedarbetare, Djur, Trädgård, Malmö

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Kundservicemedarbetare, Djur, Trädgård, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com