Kundservicemedarbetare sökes till växande Aller Media i Malmö!

Kundservicemedarbetare sökes till växande Aller Media i Malmö!

Är du service-minded, resultatorienterad och har förmågan att arbeta självständigt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som kundservicemedarbetare hos vår kund Aller Media kommer du via telefon, mejl och chatt bemöta befintliga och potentiella kunder. Dina arbetsuppgifter innebär främst att ge råd, svara på frågor och etablera goda kundrelationer och erbjuda kunden en servicenivå i toppklass. Detta gör du genom högt engagemang och tydliga målsättningar!

Inledningsvis kommer du att genomföra en utbildning där du får lära dig om företaget och dess olika system. När du är varm i kläderna kommer även en utökad utbildning att genomföras där du tar dig an mer avancerade uppdrag. Arbetet kommer att utföras till stor del på kontoret som är beläget i centrala Malmö men det finns även möjlighet att arbeta hemifrån vid tillfälle. Arbetstiderna är 8-16:30 alternativt 9.45-18:15 måndag-fredag.

Aller Media är ett mediehus i ständig utveckling som arbetar intensivt för att utveckla nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till sina läsare, användare, besökare och följare - både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen. Aller Media är en arbetsplats där din insats och kunskap spelar roll, där man tillsammans driver förändring och utveckling med kunderna i centrum. Aller Media söker alltid personer som är orädda, redo att tänka i nya banor och växa med företaget. Du kommer ingå i ett team med högt i tak, mycket skratt och en härlig teamkänsla!

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund men på sikt kan man komma att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten bör du:
  • Ha erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare.
  • Trivas i en social miljö och brinna för service.
  • Kunna arbeta effektivt och efter utsatta mål
  • Vara lösningsorienterad, flexibel och ha en god kommunikationsförmåga
  • Vara informationssökande och initiativtagande
  • Ha god datorvana och snabbt kunna lära dig nya system.
Är du personen vi söker? Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Kundservice, Kundtjänstmedarbetare, Kundtjänst, Service, Aller Media

Sökord: Kundservice, Kundtjänstmedarbetare, Kundtjänst, Service, Aller Media
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com