Kundservicemedarbetare sökes till försäkringsbolag i Malmö!

Kundservicemedarbetare sökes till försäkringsbolag i Malmö!

Är du ute efter ett nytt heltidsjobb inom kundservice? Har du erfarenhet av service och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då kan du vara den vi söker

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare.

Arbetsuppgifterna innebär att ta emot samtal från företags kunder och registrera de skade-ärenden som kommer in. Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.
På sikt och för rätt person kan tjänsten utvecklas till att hantera och reglera byggskador, där man arbetar mer med inhämtning och utvärdering av information, fastställande av skadeorsaken och omfattningen av skador samt att fastställa ersättningsbarhet.

Vi söker dig som är intresserad av att få in en fot in försäkringsbranschen.
Du kommer arbeta heltid måndag-fredag mellan kl. 08.00-16.30. Tjänsten kommer att starta omgående och beräknas pågå minst fram till årskiftet.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med administration och service i högt tempo och gärna över telefon. Meriterande om du tidigare studerat antingen fastighetsförvaltning eller byggingenjör.

Vi söker dig som är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål. Du sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende. Du har vidare förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut. Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska.

Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag då vi håller löpande intervjuer!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se