Kundservicemedarbetare på heltid sökes för kommande uppdrag i Malmö!

Kundservicemedarbetare på heltid sökes för kommande uppdrag i Malmö!

Är du sugen på att anta en ny utmaning? Brinner du för service och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då kan du vara den vi söker till vår kund inom försäkringsbranschen!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 20 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare.

Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa företagets kunder med deras försäkringsärenden. Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.

Du kommer arbeta heltid, måndag-fredag mellan kl. 08.00-16.30. Arbetat börjar alltid med introduktion kring företagets villkor. Tjänsten kommer börja omgående och beräknas pågå minst fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med service i högt tempo och gärna över telefon. Meriterande för tjänsten är om du tidigare arbetet inom kundtjänst eller med telefon som redskap.

Vi söker dig som är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål. Du sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende. Du har vidare förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut.

Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser att du minst har en fullständig gymnasieutbildning och det är meriterande om du har en akademisk examen i t.ex. ekonomi eller juridik.

Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag då vi träffar kandidater löpande för kommande uppdrag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se